Meer rendement uit uw investering

Professioneel dakbeheer en dakonderhoud leiden tot een langere levensduur van uw daken, minder onvoorziene uitgaven en lagere afschrijvingskosten. Hiermee realiseert u een hoger rendement op uw investering en tevreden huurders en/of gebruikers. Is dat wat u zoekt?

Dakconditie.nl

Bij professioneel dakbeheer wordt er gestart met het inventariseren van de conditie van de daken. Hiervoor hebben wij verschillende contractvormen ontwikkeld van eenvoudig tot uitgebreid. Alle data wordt door ons vastgelegd in Dakconditie.nl en kosteloos in een veilige omgeving online beschikbaar gesteld aan de gebouwbeheerder.

Calamiteitenafhandeling

Gebouwbeheerders die werken met Dakconditie.nl kunnen calamiteiten, zoals lekkages, online melden en worden gedurende de afhandeling van de calamiteit op de hoogte gehouden. Mobiele apps voor zowel IOS als Android zijn gekoppeld aan deze applicatie, zodat overal waar u ook bent, u beschikking heeft over deze service. Kosteloos heeft u online beschikking over een digitaal archief, waardoor u inzicht heeft in alle gemelde calamiteiten.